BIOGRAFIJA

Rok grupa “REZERVNI PLAN“ osnovana je u Pančevu, tokom toplog leta 2011. godine. Ortaci iz detinjstva su, napokon, uspeli da se dogovore da zasviraju zajedno.

Početkom 2012. godine bend je otpočeo sa ozbiljnim autorskim radom, te nakon dugotrajnog studijskog rada, očekujemo izdavanje prvog albuma do kraja 2014. godine, za neku od vodećih izdavačkih muzičkih kuća u Srbiji, to tada nosimo status COVER benda i čuvamo od zaborava stari dobri domaći EX YU rok.

Početkom jula 2012. godine grupa je predstavila prva dva singla – „Sinoć sam te video” i „Vidiš da sam lud”, za koje će uskoro snimiti spotove.

Svirali smo na prestižnim muzičkim festivalima, kao što su četvrti starčevački „EX YU Rock Fest”, prvi „Eko Fest – Green Days”, takođe u revijalnom delu „Plana Demo Festa”, na tridesetak moto-skupova, kao i na više humanitarnih koncerta. Tokom samo tri godine postojanja nastupali su s poznatim domaćim i evropskim bendovima i izvođačima, kao što su „Zemlja gruva”, „Van Gogh”, „Crvena jabuka”, „Pekinška patka”, „Hladno pivo”, „Piloti”, „Električni orgazam” , „Dr. Feelgood (england)”.